Keres
Marţi, 01 decembrie 2020
Română
 

ASIGURAREA SERVICIILOR DE BIBLIOTECĂ ÎN CONDIŢIILE PANDEMIEI

2020 NOV
02

Biblioteca Judeţeană "Kájoni János" este deschisă pentru public în continuare după programul următor: luni-vineri, între orele 8.00 - 18.00 cu o pauză de 30 de minute, zilnic între orele 12.30 - 13.00, pentru dezinfectarea spaţiilor. Asigurarea sănătăţii publicului şi a angajaţilor este obiectivul prioritar al instituţiei. Accesul publicului şi împrumutul documentelor la domiciliu se desfăşoară momentan cu acces limitat, pentru accesul la serviciile de bibliotecă în condiţii de siguranţă, atragem atenţia publicului asupra următoarelor:

SERVICII DE BIBLIOTECĂ ONLINE
Serviciile online ale bibliotecii sunt disponibile permanent prin pagina web a bibliotecii.
Bibliotecile virtuale, bazele de date accesibile online primesc un rol deosebit acum în accesul gratuit de la distanţă la informaţii, cărţi, reviste sau alte documente.
Linkuri la BIBLIOTECI VIRTUALE ŞI BAZE DE DATE ONLINE

Prin utilizarea CATALOGULUI ONLINE, accesibil pe pagina web a bibliotecii, cititorii au posibilitatea să prelungească termenul de împrumut sau să rezerve publicaţiile momentan împrumutate de către alti cititori. Utiizatorii pot accesa direct acest serviciu online pe pagina web a bibliotecii în meniul BIBLIOTECA ELECTRONICĂ.
Colegii noştri oferă informaţii şi ajutor pentru cei care doresc să citească, să regăsească cărţi, reviste, sau alte documente pentru studii. Pentru a evita aglomeraţia şi pentru a asigura o protecţie atât pentru utilizatori, dar şi pentru angajaţi, vă recomandăm programarea prin telefon sau prin e-mail. Astfel cititorii pot comunica titlurile solicitate, afla disponibilitatea acestora, dar şi când pot veni la bibliotecă să ridice cărţile.

CĂRŢI ÎN CARANTINĂ ŞI DEZINFECTARE CU LĂMPI UV
Pentru asigurarea sănătăţii publicului şi a angajaţilor publicaţiile restituite de cititori sunt aşezate în carantină pentru o perioadă de 72 ore şi sunt dezinfectate prin utilizarea lămpilor UV.
Vă reamintim totodată respectarea următoarelor reguli adaptate pentru asigurarea sănătăţii publicului şi a angajaţilor:
Accesul publicului în clădire este limitat, în condiţiile purtării de mască, după verificarea temperaturii la intrare (care nu trebuie să depăşească 37,3 grade Celsius).
Nu este permis accesul simultan a mai mult de 3 persoane pentru împrumut, astfel încât să fie asigurată o distanţă de minimum 1,5 metri între fiecare vizitator.

Vă informăm în continure despre orice schimbare a programului bibliotecii prin pagina web a bibliotecii şi prin Facebook.

 
PROGRAM

LUNI - VINERI:

8.00 - 12.30      13.00 - 18.00

SÂMBĂTĂ - DUMINICĂ:

     ÎNCHIS

Linkuri utile

Consiliul Judeţean Harghita


Centrul Cultural Judeţean Harghita


Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Harghita


Centrul Cultural şi de Arte Lăzarea


Editura "Hargita Népe"


Editura Harghita


Şcoala Populară de Artă
a Judeţului Harghita

<< < 2020 DECEMBRIE > >>
L M M J V S D
30 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3

Pentru a transmite întrebări şi observaţii referitoare la serviciile de bibliotecă, vă rugăm să completaţi formularul.

Întreabă bibliotecarul