Keres
Sâmbătă, 17 martie 2018
Română
 
ŞTIRI, ANUNŢURI

AUG
11

În atenţia cititorilor

Informăm publicul cititor, că biblioteca va fi închisă în zilele 14-15 august 2017.

Termenele de restituire scadente în această perioadă se extind cu două zile.

Vă dorim un sfârşit de săptămână plăcut!

Mai departe ►

IUN
29

Curs de biblioteconomie la biblioteca Judeţeană "Kájoni János"

Biblioteca Judeţeană "Kájoni János” organizează în colaborare cu Asociaţia Naţională a Bibliotecarilor şi Bibliotecilor Publice din România (ANBPR) cursurile autorizate de calificare profesională pentru bibliotecari cu studii medii, respectiv perfecţionare profesională pentru bibliotecari cu studii superioare. Cursurile se desfăşoară în anii 2017 – 2018, cuprinzând două convocări anuale cu durata de 12 zile fiecare şi perioadă de mentorat şi practică profesională între cele două convocări. Convocarea I se desfăsoară în perioada 19 – 30 iunie 2017, la sediul Bibliotecii Judeţene "Kájoni János.”  

Mai departe ►

MAI
29

"Olguţa şi un bunic de milioane" în judeţul Harghita

În cadrul ediţiei din acest an a Zilelor judeţului Harghita, peste o sută cincizeci de tineri cititori din Miercurea-Ciuc şi din judeţ s-au întâlnit la Biblioteca Judeţeană „Kájoni János” şi la Biblioteca Comunală Sărmaş cu scriitorul Alex Moldovan, autorul romanului pentru copii „Olguţa şi un bunic de milioane” şi cu ilustratorul Vass József, pentru a citi, a dezbate şi a desena împreună

Mai departe ►

MAI
26

ÎN ATENŢIA CITITORILOR

LA DATA DE 1, 2, 5 IUNIE 2017 BIBLIOTECA VA FI ÎNCHISĂ

Vă mulţumim pentru înţelegere!

Mai departe ►

MAI
17

REGATUL VERDE - 1400 copii cuprinşi în programul educaţional de protecţia mediului

În perioada 15-19 mai 2017, lângă Biblioteca Judeţeană „Kájoni János" staţionează un autobuz cu 4 m înălţime, 12 m lungime, cu inscripţia „Regatul Sălbatic". Acesta constituie Centru mobil de educaţie, oferind copiilor, într-un mod inovativ şi atrăgător o educaţie complementară esenţială, cu menirea să insufle participanţilor pasiunea pentru natură şi dorinţa de a o proteja. Proiectul este realizat de Asociaţia The European Nature Trust şi se desfăşoară cu ajutorul voluntarilor de la două asociaţii civile. Pe baza înregistrărilor prealabile în program participă 1468 copii, de la preşcolari până la elevi de liceu. Biblioteca judeţeană a iniţiat acest program educativ sub egida Anului protecţiei mediului, programul este cuprins în şirul evenimentelor Zilelor bibliotecii, şi a fost realizat cu sprijinul Consiliului Judeţean Harghita.

Mai departe ►

MAI
16

ASCUNZIŞUL VERDE - sub egida Anului protecţiei mediului

Cu ocazia Zillelor bibliotecii - 2017, dedicate protecţiei mediului a fost deschis ASCUNZIŞUL VERDE, un colţ special amenajat în bibliotecă pentru lectură şi joacă, menit să promoveze valorile naturale şi să crească gradul de conştientizare privind importanţa protecţiei mediului înconjurător.

Mai departe ►

MAI
15

Curs de biblioteconomie la Miercurea-Ciuc

Biblioteca Judeţeană "Kájoni János” organizează în colaborare cu Asociaţia Naţională a Bibliotecarilor şi Bibliotecilor Publice din România (ANBPR) cursurile autorizate de calificare profesională pentru bibliotecari cu studii medii, respectiv perfecţionare profesională pentru bibliotecari cu studii superioare.

Mai departe ►

MAI
11

ZIUA EUROPEI ŞI ZIUA TINERETULUI – expoziţie şi momente de lectură din literatura europenă contemporană

În data de 9 mai 2017 la ora 16, cu ocazia Zilei Europei şi Zilei Tineretului a avut loc deschiderea unei expoziţii de cărţi din literatura europenă contemporană în bibliotecă, membrii clubului de lectură pentru tineri au citit fragmente din opere literare europene contemporane.

Mai departe ►

 
PROGRAM

LUNI - VINERI:  

8 - 18

SÂMBĂTĂ - DUMINICĂ:

 închis

Linkuri utile

Consiliul Judeţean Harghita


Centrul Cultural Judeţean Harghita


Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Harghita


Centrul Cultural şi de Arte Lăzarea


Editura "Hargita Népe"


Editura Harghita


Şcoala Populară de Artă
a Judeţului Harghita

<< < 2018 MARTIE > >>
L M M J V S D
26 27 28 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1

Pentru a transmite întrebări şi observaţii referitoare la serviciile de bibliotecă, vă rugăm să completaţi formularul.

Întreabă bibliotecarul