Keres
Duminică, 28 mai 2017
Română
 
ŞTIRI, ANUNŢURI

MAI
26

ÎN ATENŢIA CITITORILOR

LA DATA DE 1, 2, 5 IUNIE 2017 BIBLIOTECA VA FI ÎNCHISĂ

Vă mulţumim pentru înţelegere!

Mai departe ►

MAI
17

REGATUL VERDE - 1400 copii cuprinşi în programul educaţional de protecţia mediului

În perioada 15-19 mai 2017, lângă Biblioteca Judeţeană „Kájoni János" staţionează un autobuz cu 4 m înălţime, 12 m lungime, cu inscripţia „Regatul Sălbatic". Acesta constituie Centru mobil de educaţie, oferind copiilor, într-un mod inovativ şi atrăgător o educaţie complementară esenţială, cu menirea să insufle participanţilor pasiunea pentru natură şi dorinţa de a o proteja. Proiectul este realizat de Asociaţia The European Nature Trust şi se desfăşoară cu ajutorul voluntarilor de la două asociaţii civile. Pe baza înregistrărilor prealabile în program participă 1468 copii, de la preşcolari până la elevi de liceu. Biblioteca judeţeană a iniţiat acest program educativ sub egida Anului protecţiei mediului, programul este cuprins în şirul evenimentelor Zilelor bibliotecii, şi a fost realizat cu sprijinul Consiliului Judeţean Harghita.

Mai departe ►

MAI
16

ASCUNZIŞUL VERDE - sub egida Anului protecţiei mediului

Cu ocazia Zillelor bibliotecii - 2017, dedicate protecţiei mediului a fost deschis ASCUNZIŞUL VERDE, un colţ special amenajat în bibliotecă pentru lectură şi joacă, menit să promoveze valorile naturale şi să crească gradul de conştientizare privind importanţa protecţiei mediului înconjurător.

Mai departe ►

MAI
15

Curs de biblioteconomie la Miercurea-Ciuc

Biblioteca Judeţeană "Kájoni János” organizează în colaborare cu Asociaţia Naţională a Bibliotecarilor şi Bibliotecilor Publice din România (ANBPR) cursurile autorizate de calificare profesională pentru bibliotecari cu studii medii, respectiv perfecţionare profesională pentru bibliotecari cu studii superioare.

Mai departe ►

MAI
11

ZIUA EUROPEI ŞI ZIUA TINERETULUI – expoziţie şi momente de lectură din literatura europenă contemporană

În data de 9 mai 2017 la ora 16, cu ocazia Zilei Europei şi Zilei Tineretului a avut loc deschiderea unei expoziţii de cărţi din literatura europenă contemporană în bibliotecă, membrii clubului de lectură pentru tineri au citit fragmente din opere literare europene contemporane.

Mai departe ►

MAI
09

Servicii de bibliotecă pentru comunitatea din Sărmaş

În data de 9 mai 2017, în prezenţa unui grup de cititori localnici cu iniţiativă în domeniul serviciilor de bibliotecă, a demarat la Biblioteca Comunală Sărmaş programul "Servicii de bibliotecă pentru comunităţi"

Mai departe ►

MAI
08

ASCUNZIŞUL VERDE - deschiderea programului sub egida Anului protecţiei mediului

Anul protecţiei mediului reuneşte oferta de programe culturale şi comunitare a Bibliotecii Judeţene "Kájoni János" în 2017. Începînd cu 12 mai 2017 va fi deschis ASCUNZIŞUL VERDE, un colţ special amenajat pentru lectură şi joacă, menit să promoveze valorile naturale şi să crească gradul de conştientizare privind importanţa protecţiei mediului înconjurător.

Mai departe ►

MAI
02

"REGATUL SĂLBATIC" – program educaţional de protecţia mediului pentru elevi

În perioada 15-19 mai 2017, lângă Biblioteca Judeţeană „Kájoni János" va staţiona un autobuz cu 4 m înălţime, 12 m lungime, cu inscripţia „Regatul Sălbatic". Acesta constituie Centru mobil de educaţie, oferind copiilor, într-un mod inovativ şi atrăgător o educaţie complementară esenţială, cu menirea să insufle participanţilor pasiunea pentru natură şi dorinţa de a o proteja. Evenimentul se desfăşoară cu ajutorul voluntarilor de la două asociaţii civile. Realizatorul proiectului este Asociaţia The European Nature Trust.
Participarea la program este gratuită, condiţionată de înregistrare telefonică prealabilă.
(André Katalin, telefon: 0747 227 387).

Mai departe ►

 
PROGRAM

LUNI - VINERI: 

8-18

SÂMBĂTĂ - DUMINICĂ:

 închis

Linkuri utile

Consiliul Judeţean Harghita


Centrul Cultural Judeţean Harghita


Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Harghita


Centrul Cultural şi de Arte Lăzarea


Editura "Hargita Népe"


Editura Harghita


Şcoala Populară de Artă
a Judeţului Harghita

<< < 2017 MAI > >>
L M M J V S D
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Pentru a transmite întrebări şi observaţii referitoare la serviciile de bibliotecă, vă rugăm să completaţi formularul.

Întreabă bibliotecarul